UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти під час обстрілу поранили мешканця Світлодарська

Наразі чоловік перебуває у лікарні.

Російсько-окупаційні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї у бік Світлодарська у Донецькій області. Внаслідок ворожого обстрілу місцевий мешканець отримав поранення, інформує пресцентр ООС.

Чоловік 1953 року народження отримав вогнепальне кульове наскрізне поранення м’яких тканин правого стегна. 

"Загарбники в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили своє цинічне та байдуже ставлення до життя і здоров’я мирних мешканців Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сили медичного підрозділу однієї з механізованих бригад ЗСУ доправили пораненого  до Світлодарської міської лікарні.

Читайте також: Зеленський прокоментував свою готовність до зустрічі у нормандському форматі

Нагадаємо, 26 січня у Парижі відбулася зустріч радників нормандської четвірки. Наступна має відбутися за два тижні, і цей час не буде легким для нашої країни.

Росія знову вимагає від України розпочати прямий діалог з ОРДЛО в обмін на розблокування переговорів. Водночас наші західні партнери можуть спробувати домогтися  від Києва певних «поступок» Кремлю щодо Донбасу, задля зниження напруги у регіоні.

Хоч би які обережно оптимістичні підсумки підбивали великі радники після Норманді, Україні торують шлях до виконання «Мінська». Однак політична частина угод зруйнує Україну. Чому і як цьому зарадити, пояснює Тетяна Силина у статті «Трупна отрута «Мінська»: три способи уникнути страти України, яку задумав Путін».