UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстрілляи чотири райони Харківщини. Є поранені

Олег Синєгубов повідомив, як минула доба в Харківській області.

Протягом минулої доби російські окупанти, як і раніше, обстрілювали Куп'янський, Харківський, Чугуївський та Ізюмський райони Харківської області, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. У результаті обстрілів двоє мирних мешканців отримали поранення.

Очільник Харківської ОВА додав, що в області піротехніки продовжують розміновувати території. Зокрема, минулої доби було знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. Однак, за словами Синєгубова, одразу розмінувати великі площі неможливо, тому мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається високою.

«В Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення. Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік», – додав Синєгубов.

Читайте також: Обстріл автоколони в Харківській області: зросла кількість жертв

Напередодні повідомлялося, що війська РФ обстріляли населені пункти прилеглі до кордону з Росією та лінії зіткнення -  Куп'янськ та населені пункти Куп'янського району, Вовчанськ та село Гатище Чугуївського району. Одна жінка отримала поранення.