UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк, загорілися десять багатоповерхівок — голова ОВА

Рятувальники гасять полум’я і розбирають завали.

Унаслідок артилерійських обстрілів російською армією житлових районів Сєвєродонецька Луганської області горять багатоповерхові будинки. Кількість жертв серед мирного населення встановлюється, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Знову маємо цинічний обстріл житлових районів Сєвєродонецька. Полум’ям охоплено одразу 10 багатоповерхівок, торговельний центр, гаражі – жодного стратегічного, військового об’єкта», - повідомив Гайдай.

За його словами, рятувальники зараз гасять полум’я і розбирають завали. Стосовно кількості жертв буде повідомлено окремо.

Голова ОВА також додав, що окупанти сьогодні обстріляли цех одного із заводів в Лисичанську та житловий будинок в Рубіжному.

Читайте також: Росія готує наступ на Сєвєродонецьк та Рубіжне – Генштаб

Раніше повідомлялося, що Росія намагається покращити свої позиції на півдні України і розгортає військові потужності на території самопроголошеної Придністровсько-Молдавської республіки. Аеродром Тирасполя готують для прийому російської авіації. Ворог продовжує підготовку до наступальних дій, головною метою яких є окупація всієї території Луганської та Донецької областей.