UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли Миколаївську область, одна людина поранена — голова ОВА

Також внаслідок обстрілів знищено кілька житлових будинків та господарські будівлі.

Війська РФ знову обстріляли населені пункти Миколаївської області. Одна людина отримала поранення. Крім того, є руйнування. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім.

Зокрема, у Миколаївському районі вчора, 27 серпня, о 10:00 та 10:30 загарбники обстрілювали с. Оленівка та селище Любомирівка Шевченківської громади. Одна людина поранена.

Також вчора близько 15:00 внаслідок обстрілів смт Первомайське Первомайської громади було пошкоджено господарські будівлі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У Баштанському районі вчора, близько 16:30 були зафіксовані обстріли с. Широке Широківської громади. Внаслідок ворожих ударів зруйновано два житлових будинки та сільгоспбудівлі у домогосподарствах. На щастя, постраждалих немає.

«Також вчора, 27 серпня, близько 10:00 та сьогодні, 28 серпня, орієнтовно о 04:00 та 06:00 в с. Широке були обстріли за межами села», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. За попередніми даними, постраждалих немає, однак інформація щодо пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомив Кім.

Читайте також: Корегував ракетні удари по школах Миколаєва: СБУ затримала російського агента

Раніше повідомлялося, що ворог обстріляв Миколаїв та область. У результаті обстрілів одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Окупанти били по Миколаєву із системи залпового вогню «Смерч». Два реактивні снаряди влучили по відкритій місцевості, за територією міста.