UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли Лисичанськ, пошкодили 5 будинків — голова ОВА

Також загарбники пошкодили два будинки у сусідній Тошківці.

Армія РФ обстріляла місто Лисичанськ в Луганській області, а також сусіднє селище Тошківка, повідомляє голова обласної адміністрації Сергій Гайдай у Телеграм каналі.

«Вночі 2 квітня росіяни знову відкрили вогонь по Лисичанську, що призвело до пошкоджень п’яти будинків. Ще два займання житла сталися в Тошківці. Кількість жертв встановлюється. Співробітниками ДСНС врятовано сімох осіб, одного жителя Рубіжного поранено», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що упродовж доби обстрілів зазнали міста Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна, Гірське, населені пункти Березове та Тошківка.

«Там пошкоджено або зруйновано 31 об’єкт – 27 житлових будинків, будівля комунальної служби в Сєвєродонецьку, інші об’єкти інфраструктури», - повідомляє Гайдай.

За словами голови ОВА, протягом доби успішно відбито 9 атак ворога.

«Українські захисники знищили 8 танків, 44 одиниці броньованої та 16 одиниць автомобільної техніки, а також 10 артилерійських систем противника. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили три безпілотних літальних апарати ворога», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли Лисичанськ: зруйновано будинки, під завалами перебувають люди — ДСНС

Декілька днів тому по Лисичанську війська РФ вдарили ракетою "Точка-У". Ракетний удар відбувся в день, коли необхідно було дотримуватися "режиму тиші". Також окупанти в Луганській області системно обстрілюють також продовольчі бази.