UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли Курахове, двоє поранених — голова Донецької ОВА

Пошкоджено багато житлових будинків.

Російські війська продовжують обстріли Донецької області. Голова ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію станом на ранок 14 січня.

Зокрема, вночі гучно було на різних ділянках фронту від Вугледара до Лимана. На волноваському напрямку під ворожими ударами опинилися Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка. Обійшлося без постраждалих.

На донецькому напрямку двоє мирних жителів отримали поранення у Кураховому. Внаслідок російських обстрілів у місті пошкоджено шість багатоповерхівок та 17 приватних будинків.

Також один будинок пошкоджено у Курахівці, ще один — у Зоряному Мар'їнської громади.

В Авдіївці протягом ночі були зафіксовані поодинокі «прильоти» по старій та центральній частинах міста. А зранку росіяни здійснили масований артобстріл старого міста. На щастя, обійшлося без жертв.

На горлівському напрямку пошкоджено будівлю підприємства у Костянтинівці.

За словами голови ОВА, напружена ситуація у Соледарській громаді. Під ворожими обстрілами Соледар, Роздолівка та Парасковіївка. Інформація щодо постраждалих не надходила.

На лисичанському напрямку від ворожих атак постраждали Сіверськ та Торське, а також Зарічне Лиманської громади. Наслідки руйнувань встановлюються.

Читайте також: Окупанти намагаються приховати свою приналежність до ЗС РФ у Донецькій області – Генштаб

Раніше повідомлялося, що війська РФ обстріляли центр міста Курахове. Росіяни поцілили у дві багатоповерхівки, один приватний будинок та пошкодили відділення місцевої лікарні.