UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли чотири райони Харківщини. Гатили з мінометів та артилерії

Олег Синєгубов повідомив про наслідки ворожих обстрілів Харківської області.

Протягом минулої доби, 4 квітня, окупанти продовжили накривати вогнем мирне населення та цивільну інфраструктуру прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Зокрема, під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Ветеринарне, Стрілеча, Піщане, Огірцеве та інші населені пункти», – зазначив Синєгубов.

Він зазначив, що населені пункти Золочівської громади загарбники обстріляли з мінометів та артилерії. У селі Одноробівка внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, гараж та приватне авто.

Водночас у селі Подоли росіяни обстрілами пошкодили приватний будинок. На щастя, минулої доби на Харківщині ніхто не постраждав.

«Триває гуманітарне розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили майже 9 га території та знешкодили 263 вибухонебезпечних предмети», – додав Синєгубов.

Читайте також: Окупанти обстріляли щонайменше 14 населених пунктів Харківщини: є загиблий та поранений  

Протягом доби, 3 квітня, окупанти обстріляли населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Через обстріли м. Вовчанськ та с. Вовчанські Хутори Чугуївського району поранення зазнав 28-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у легкому стані.