UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти намагаються поповнити втрати, обіцяючи сприятливі фінансові умови та короткострокові контракти — Генштаб ЗСУ

Самі ж росіяни називають такі контракти "в одін конєц".

Російські війська намагаються поповнити втрати свої підрозділів, що були завдані українськими захисниками в бойових діях на території України, за рахунок фінансових обіцянок і короткострокових контрактів. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

Як зазначається, РФ усе складніше комплектувати свою армію. Тому загарбники хочуть вирішити цю проблему, пропонуючи людям "сприятливі фінансові умови", і вводячи "короткострокові контракти" для проходження військової служби. 

У Генштабі додали, що самі росіяни кажуть про такі контракти — "в одін конєц".

Водночас, окупанти готуються до продовження наступу в напрямку Лиман-Слов’янськ, а також посилили своє угруповання на Новопавлівському напрямку.

Читайте також: «Майор роту втратив. Тепер ходить, посміхається»: родичі окупанта скаржаться на безлад в армії РФ — перехоплення ГУР

Раніше повідомлялося, що російські солдати, які відступили від Києва та перемістилися на Донбас, повністю втратили бойовий дух, а командир танку, що стоїть разом з підрозділом у Донецькій області, називає своїх військових бомжами