UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти накрили Харківщину реактивним вогнем, загинула жінка

У Золочіві ворожий снаряд влучив просто у житловий будинок.

Російські окупанти 27 серпня обстріляли Харківщину з реактивних систем залпового вогню, є «прильот» у місті, в області внаслідок потрапляння снаряду в житловий будинок загинула жінка.

«Ворог продовжує терор мирного населення Харківщини. В Золочеві снаряд влучив прямо в житловий будинок. Загинула жінка 52 років. В Донці поранення отримав 49-річний чоловік», - повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

По Харкову ворог вдарив касетними снарядами з реактивної системи «Ураган», на щастя, обійшлося без жертв та пожеж.

«Приліт у Шевченківському районі Харкова на територію одного із підприємств. Вдарили касетним «Ураганом». Постраждалих та пожежі немає», - повідомив міський голова Ігор Терехов.

Читайте також: Із кожних 20 ракет, якими РФ обстрілює Україну, 19 летять по мирних жителях – СБУ

Напередодні міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук повідомила, що після обов’язкової евакуації на Донеччині аналогічні заходи буде вжито в окремих районах Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Своєю чергою Олег Синєгубов пояснив, що про «примусову» евакуацію не йдеться, нині тривають лише підготовчі роботи на випадок, якщо ситуація на фронті загостриться, або у цих районах не зможуть забезпечити опалювальний сезон.