UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти накрили «Градами» та артирерією Нікополь і Марганець. Є загиблі

Валентин Резніченко повідомив про наслідки ворожого обстрілу Дніпропетровщини.

Російські вбивці обстріляли Нікополь та Марганець, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. У результаті обстрілів дві людини загинули, ще дев’ятеро отримали поранення.

«На ранок ударили з «Градів» та важкої артилерії по Нікополю та Марганцю. Скерували на мирні міста майже 30 снарядів. У Марганці двоє людей загинули - чоловік та жінка. За попередньою інформацією, ще дев’ятеро поранені. Трьох з них рятувальники дістали з-під завалів», – зазначив Резніченко.

Він додав, що в одному з будинків у місті виникла пожежа. Рятувальники вже вгамували полум’я. Загалом, окупанти своїм обстрілом пошкодили вісім будинків, один – зруйнували.

«Через ворожу атаку без світла залишилися 2 200 родин. Аварійні бригади енергетиків уже лагодять лінії.  У Нікополі, попередньо,  понівечені 10 будинків. На місці обстрілів працюють рятувальники та поліція. Масштаби руйнацій уточнюються», – підсумував Резніченко.

Читайте також: Російські війська вдарили по двох районах Дніпропетровської області

Напередодні окупанти також обстрілювали Нікополь. У результаті загинула одна людина. Тоді близько опівночі окупанти накрили «Градами» Нікополь. Загарбники випустили по центральних кварталах міста близько 20 снарядів.