UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти на Донеччині обстріляли населені пункти на трьох напрямках. Є загиблий та поранені

В ОВА розповіли про наслідки ворожих обстрілів Донецької області.

Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти Донеччини на трьох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. Своїми обстрілами російські загарбники вбили одного мирного мешканця Донецької області, ще двох поранили.

«На донецькому напрямку напередодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Авдіївці — пошкоджені готель та будівля суду. Впродовж дня 6 разів були обстріляні околиці Курахового, гучно було в Очеретинській громаді — без жертв», – зазначив Кириленко.

На горлівському напрямку ворог обстріляв Часовоярську громаду та села Соледарської громади: Васюківки, Роздолівки, Оріхово-Василівки та Міньківки. Про постраждалих там мирних мешканців інформація не надходила. 

На лисичанському напрямку під обстріл потрапила Званівська громада. Зокрема, у Званівці зруйновано три будинки, ще шість – пошкоджено. Також чотири будинки пошкоджено у Переїзному. Приватні будинки пошкоджені у Сіверську.

Читайте також: Російські обстріли Донецької області вбили ще трьох людей: під ударом було кілька населених пунктів

Нагадаємо, зранку в окупованому Маріуполі пролунали вибухи в районі ринку Бахчиванджи. За попередніми даними, вибухнула автівка одного з командирів російських загарбників. Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко зазначив, що це попрацював місцевий спротив.