UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти в Донбасі з безпілотника поранили двох бійців України

Окупанти скинули ВОГ над позиціями ОС.

Двоє бійців Об'єднаних сил отримали осколкові поранення в результаті вибуху пострілу ВОГ-17.

Про це повідомляє пресцентр ООС на Facebook.

"Опівдні, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї. В результаті двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Бійців оперативно доставили в лікувальний заклад, де їм була надана належна медична допомога. Стан їх здоров'я задовільний.

"Такі дії збройних формувань Російської Федерації і її найманців ще раз підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню і не бажає дотримуватися мирних домовленостей", - відзначають в штабі ООС.

Читайте також: Арестович: Доктрина "Російський Донбас" підриває мінські та нормандські домовленості

Про дії окупантів повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, протягом четверга, 28 січня, збройні формування РФ тричі порушили режим тиші в Донбасі. Бойовики стріляли поблизу Водяного, що на Приазов'ї, і неподалік Катеринівки.

Відзначається, що у Водяного бойовики застосували міномети 120-го калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Своєю чергою, недалеко від Катеринівки противник вів вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.