UA / RU
Підтримати ZN.ua

Одеських поліцейських викрили на «кришуванні» проституції – ДБР

Правоохоронці вимагали гроші у повій, обіцяючи натомість не залучати їх до адміністративної відповідальності.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, викрили та повідомили про підозру двом поліцейським Одеси в отриманні хабарів за «кришування» проституції, повідомляє пресс-служба ДБР.

Повідомляється, що підозрювані є оперуповноваженими управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, в поліції Одеської області.

У ході розслідування з'ясувалося, що вони вимагали 2,5 тис. доларів від осіб, що надають платні інтимні послуги на території Одеси, за те, щоб не притягати їх до відповідальності за статтею "Заняття проституцією" і сприяти подальшої протиправної діяльності.

Після перекладу на картковий рахунок чергового траншу неправомірної вигоди в сумі 24, 2 тисячі гривень оперуповноважені були затримані.

Поліцейським загрожує від 5 до 10 років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Читайте також: Катування та залякування: новий випадок нелюдського поводження поліції виявили у Дніпропетровській області

Раніше повідомлялося, що в Одесі поліцейського підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої. Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції в Одесі.