UA / RU
Підтримати ZN.ua

Обстріл Миколаївської області: пошкоджено залізницю та житлові будинки

Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків відбулося займання полів із зерновими, лісосмуги та сухостою.

Окупанти у п'ятницю, 8 липня, обстріляли Миколаївську область. В результаті обстрілу пошкоджено дві залізничні станції та житлові будинки, зазначає Миколаївська ОВА.

У Березнегуватській громаді тривають постійні обстріли сіл по лінії розмежування. Обстрілів зазнали станція Березнегувате, село Мурахівка та село Калинівка Березнегуватської громади. Попередньо - без жертв. 

В результаті влучення боєприпасів та їхніх уламків горіли пожнивні залишки та суха трава на відкритій території село Добре Баштанської громади.

 "У  Миколаївському районі 8 липня, орієнтовно з 12:00, російські загарбники обстріляли село Новомиколаївка Первомайської громади, внаслідок чого частково пошкоджено житлові будинки та кам'яні огорожі. Також відбулося займання полів із зерновими, лісосмуги та сухостою", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві затримали агента ФСБ, який готувався коригувати ракетні удари по місту — СБУ

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що російські війська не готові поки що просуватися на миколаївському напрямку та нападати на регіон, позаяк наразі основні їх сили зосереджені на Донбасі.