UA / RU
Підтримати ZN.ua

ОБСЄ продовжує фіксувати порушення режиму тиші в Донбасі

За час перемир'я в Донбасі пролунали 152 вибухи.

Сьогодні, 4 вересня, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомляє, що з початку перемир'я в Донбасі було зафіксовано 908 порушень режиму припинення вогню.

У тому числі 152 вибухи, йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

За час перемир'я також зафіксована 741 автоматна черга і постріли, 2 невизначених боєприпаси й 13 освітлювальних ракет.

"Починаючи з 00:01 27 липня до кінця звітного періоду СММ зафіксувала цілому 908 порушень режиму припинення вогню в Донецькій та Луганській областях", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: З 1 вересня КПВВ в Донбасі переходять на осінній режим роботи

1 вересня спостерігачі за допомогою безпілотника виявили неподалік від зруйнованого аеропорту "Донецьк" на непідконтрольній території 23 протитанкові міни бойовиків.

3 вересня по всій лінії зіткнення зберігався режим "тиші", бойових втрат і поранення серед українських військових не було.

1 вересня повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала 829 порушень від початку всеосяжного перемир'я в Донбасі, настав 27 липня.

31 серпня, піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили 2 га території прифронтових районів Донецької та Луганської областей. Сапери виявили і передали на утилізацію п'ять вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники продовжують ремонтувати будинки місцевих жителів і об'єкти цивільної інфраструктури, які постраждали під час ворожих обстрілів. У понеділок велися роботи на 52 об'єктах, ремонт 20 будинків був повністю завершений.

Якою має бути державна економічна політика, щоб зберегти державну цілісність України в матеріалі ZN.UA "Пігулка від сепаратизму".