UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новий рік 2022: красиві вітання у прозі

Улюблене зимове свято – чудова нагода нагадати близьким про своє кохання.

Привітання для чоловіків та жінок часто відрізняються. У Новому році ця різниця практично стирається, і для того, щоб привітати близьких чоловіка чи жінку з прийдешнім святом, достатньо підготувати якісне новорічне привітання у прозі. У цій добірці ми зібрали, на наш погляд, найкрасивіші та оригінальні вітання, які можна побажати у Новий рік чоловікові чи жінці!

Вітання з Новим роком у прозі

Вітаємо із чарівним, казковим святом, з Новим роком! Нехай у році, що минає, залишаться всі невдачі, сльози, всі нездійсненні надії. А Новий рік принесе захоплюючі зустрічі, дизайнерські дарунки, удачу та щастя. І через хвилину, коли дзвін келихів перейде в бій курантів, він здійснить крихітне, але найзаповітніше ваше бажання.

***

Будда каже: зрештою, справді мають значення лише три речі: наскільки ми любили, як легко жили і як ми легко відмовлялися від непотрібного. Бажаю прийняти ці принципи! Живіть легко, не беріть вантаж зайвого, і нехай любов дарує вам найяскравіші відчуття щастя. З Новим роком!

***

Наступний рік буде найуспішнішим і найблагополучнішим роком у вашому житті. Він даруватиме лише приводи для усмішок, радості та чудового настрою. І обов'язково у Новому році трапляться дива та приємні сюрпризи, без яких людське життя нудне та одноманітне.

***

Сьогодні особливий, неймовірний та чарівний день, день напередодні Нового року, з яким я хочу вас привітати. Нехай не лише цей рік, а й кожен наступний принесе вам лише приємні, позитивні емоції, подарує легкість у всіх справах, допоможе здійснитись бажанням. Бажаю добра і миру, позитиву, заможності і, звісно ж, див, без яких життя було б одноманітним. Нехай кожен Новий рік принесе у вашу оселю гармонію, спокій та щастя!