UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новий речник Зеленського переплутав туристичну поїздку із офіційним візитом – фото

Зазнавши невдачі у спробах принизити власну історію інсталяцією на Алеї Героїв Небесної Сотні, у ЗеКоманді взялися за чужу.

Речник президента України Сергій Никифоров оприлюднив на свої сторінці в Instagram фото з Вашингтону. На світлині Никифоров позує на тлі монументу, зведеного на честь першого президента США Джорджа Вашингтона.

На фото звернув увагу депутат Київської міської ради Сергій Таран.

«Якщо ви хочете знати чому в США несерйозно ставляться до української делегації, подивіться як офіційний спікер Зеленського ставиться до монументу, зведеного на честь першого президента США Джорджа Вашингтона. Поставте себе на місце американців – ви би мали справу з такими дикунами?», - запитується він.

Читайте також: У Зеленського пояснили, навіщо звели інсталяцію на Алеї Героїв Небесної Сотні і пообіцяли переглянути «творчу концепцію»

Президент України Володимир Зеленський разом із українською делегацією зараз перебуває у Вашингтоні. Відвідати Білий дім Зеленського запросив президент США Джо Байден. Зустріч президентів України і США розпочнеться о 21:00 за київським часом. ZN.UA веде онлайн-трансляцію.

Докладніше про те, чого варто, а чого не варто очікувати від візиту президента України до США, читайте у статті Тетяни Силіної «Мертвий сезон: що Зеленський привезе від Байдена з Вашингтона» у ZN.UA.