UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нічний удар по Запоріжжю: Число постраждалих збільшилось

Серед постраждалих в результаті обстрілу є діти.

У результаті нічного удару по Запоріжжю постраждали п’ятеро людей, а не троє, як повідомлялося спочатку. Уточнені дані щодо наслідків ворожого обстрілу повідомив очільник ОВА Олександр Старух.

«В наслідок влучання ракети С-300 у житлову забудову в центрі міста Запоріжжя від вибухової хвилі постраждав п’ятиповерховий будинок: вибиті вікна та двері, пошкоджено систему опалення будівлі. Травми від уламків та скла отримали п’ятеро людей з них дві дитини 9 та 15 років. Ліквідацією наслідків влучання займаються усі відповідні служби», – зазначив Старух.

Він додав, що російська ракета С-300 цієї ночі також влучила по території одного з підприємств легкої промисловості в Кушугумській громаді. Як наслідок – в ангарі, де зберігали готову до реалізації продукцію, спалахнула пожежа. В цьому випадку, на щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: пошкоджено підприємство

Раніше керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін заявив, що російські війська готуються до наступу на запорізькому напрямку. Там відмічається збільшення обстрілів. у цілому ворог продовжує готувати свої оборонні укріплення та мінні загородження. Також останнім часом відмічається певне посилення підрозділів окупантів на запорізькому напрямку, що свідчить лише про підготовку до наступу.