UA / RU
Підтримати ZN.ua

Невідомі побили битами заступника директора "Укрспирту"

Злочин розслідують правоохоронні органи.

Посадовою особою, якого ввечері 29 березня побили невідомі, виявився Ігор Ільчишин - заступник директора ДП "Укрспирт", повідомила прес-служба компанії.

"Всі питання щодо мотиву нападників, можливих замовників, а також причини нападу знаходяться в компетенції правоохоронних органів. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - сказано в заяві.

Раніше ЗМІ повідомляли, що двоє невідомих побили битами і поранили з травматичного пістолета заступника директора державного підприємства "Укрспирт". Ім'я потерпілого не вказувалося.

Постраждалий чиновник розповів, що разом з 26-річним сином, який був за кермом "Фольксваген Пасат", заїхав у двір будинку і вийшов з машини. Тоді з "БМВ", який був припаркований неподалік, вибігли двоє чоловіків у балаклаві і почали бити його бітами.

Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один із нападників зробив кілька пострілів. Потім невідомі пошкодили "Фольксваген" потерпілого і зникли. Слідчо-оперативна група вилучила на місці події три гумові кулі. Потерпілого "швидка" доставила в лікарню з вогнепальними пораненнями спини і множинними саднами тіла.

Як повідомлялося, уряд в ході засідання в середу, 16 листопада, затвердив законопроект про приватизацію держпідприємства "Укрспирт". "Ми пропонуємо виділити дві групи держпідприємств у спиртовій галузі та запропонувати всі спиртзаводи, які є сьогодні в галузі, одночасно до приватизації", – повідомив міністр агрополітики і продовольства Тарас Кутовий на засіданні Кабміну. Мінагрополітики планує виручити 200 – 400 млн доларів від продажу "Укрспирту".