UA / RU
Підтримати ZN.ua

Негода накрила не лише материкову Україну, а й Крим: відео

В окупованому росіянами Криму вирує негода, внаслідок якої, згідно з повідомленнями росіян, одна людина загинула, ще 10 постраждали. При цьому понад 350 мешканців незаконно захопленого РФ півострова евакуювали, пишуть російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на МНС.

Внаслідок негоди у Криму також фіксувалися проблеми зі світлом та зв'язком. За словами Олєга Крючкова, якого окупанти називають радником призначеного ними ж «голови» Криму, без електрики залишилося 498 тисяч жителів півострова. 

Читайте також: В Китаї заперечують інформацію про плани допомогти РФ у будівництві підводного тунелю до окупованого Криму

Окупанти також повідомляли, що швидкість вітру в Криму в якийсь момент досягла 144 км на годину. При цьому росіяни, які захопили Крим лише у 2014 році, стверджують, що це найпотужніший шторм «за всю історію спостережень».

У мережі публікують відео негоди, яка у різних частинах Криму різна – від сильного снігопаду до шторму.

(Штормовий вітер у Ялті)

(Бахчисарайський район)

(Євпаторія)

(Євпаторія)

(Євпаторія)

(Севастополь)

(Севастополь)

(Севастополь)

(селище Мирне)

(Новофедорівка)

(Прибережне)

(Сакі)

(Морське)

(Бурштинове)

(Сімеїз)

(Сімферополь)

(Судак)

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму почалися регулярні відключення від інтернету. Таким чином, росіяни намагаються перешкодити коригувати удари по своїх об'єктах та приховати переміщення військової техніки на півострові.