UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Нехай все вирішиться на арені": соцмережі відреагували на дебати на "Олімпіському"

Шоумен Володимир Зеленський запросив Петра Порошенка на дебати на НСК "Олміпійскій", чинний президент погодився.

© Соцмережі
© Корреспондент.net
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Корреспондент.net
© Корреспондент.net
© Корреспондент.net
© Корреспондент.net
© Корреспондент.net

Користувачі соціальних мереж відреагували на дебати між кандидатами в президенти, які можуть пройти на стадіоні.

Увечері 4 квітня шоумен Володимир Зеленський записав відео, в якому запросив чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". "Звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожусь, заховаюсь. Ні. Я – це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик", - заявив Зеленський.

У відповідь Порошенко опублікував відео, в якому зазначив, що правила проведення дебатів прописані в законі, де йдеться про те, що вони повинні проходити на базі "Суспільного" з трансляцією на інших каналах. "Але стадіон, так стадіон", - додав президент і погодився на дебати на "Олімпійському".

На безпрецедентні в історії України дебати вже відреагували користувачі соцмереж.

Після оголошення результатів Національного екзит-полу ввечері 31 березня президент Петро Порошенко заявив, що перед другим туром обов'язково мають відбутися дебати між кандидатами в президенти.

Того ж дня Зеленський підтвердив готовність до дебатів із Порошенком. "Я готовий. Я відкрита людина, я готовий до будь-якого інтерв'ю", - запевнив Зеленський журналістів.

НСТУ запросила обох лідерів президентських перегонів до участі в дебатах, які, згідно із законом, мають відбутися в останню п'ятницю перед днем голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі "Суспільного".

1 квітня в штабі Зеленського засумнівалися в доцільності його участі в дебатах із Порошенком і заявили, що вони не мають сенсу.

Зазначимо, що і Порошенко, і Зеленський проігнорували запрошення на дебати перед першим туром. До студії "Суспільного" прийшла лише Юлія Тимошенко, але через 10 хвилин покинула її, відмовившись відповідати на запитання журналістів.

У ході виборчої кампанії Зеленський уникав прямих ефірів, як мінімум двічі не з'явившись не інтерв'ю, незважаючи на дані обіцянки.

Однак, після запрошення у штабі Зеленського засумнівалися в доцільності його участі у дебатах Порошенком та заявили, що вони не мають сенсу.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.