UA / RU
Підтримати ZN.ua

Не прильот: Миколаївобленерго повідомило причину знеструмлення двох областей

Без стабільного електропостачання залишаються тисячі абонентів у Херсонській та Миколаївській областях.

Причиною перебоїв із електропостачанням в Миколаївській області не є наслідки російського удару, заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Вранці у середу в  Миколаєві зникло світло у частині міста. Схоже ситуація зафіксована і в Херсоні, де за інформацією місцевої адміністрації, знеструмлено усе місто

«Багато хто без світла. Знайшли точку аварії. Не прильот. Пару годин полагодимо, якщо не буде інших сюрпризів», - повідомив Кім згодом у Telegram.

Читайте також: Росіяни вночі вдарили по промисловому об'єкту на Тернопільщині: фото з місця удару

У «Миколаївобленерго» повідомили у свою чергу, що сталась аварія на високовольтних мережах. Станом на 9:04 знеструмлені місто Миколаїв та частина Миколаївської області. 

Станом на 9:30 частину споживачів у Миколаївській області уже заживили, однак без електропостачання досі залишаються близько 205 тис. абонентів.

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін також зазначив, що проблеми з енергопостачанням Херсону та області пов’язані з аварією на Миколаївщині.

«Наразі у сусідньому регіоні тривають ремонтні роботи електричних мереж, що живлять Херсон та частину нашої області. Енергетики запевняють, що впродовж кількох годин відновлять світло у місті», - повідомив він.