UA / RU
Підтримати ZN.ua

Навіть елітні підрозділи армії РФ не витримують натиску українських захисників — аудіоперехоплення СБУ

За два місяці війни проти України армія РФ зазнала більше втрат, ніж за чотири роки боїв у Чечні.

Навіть елітні підрозділи окупаційної армії РФ не витримують натиску українських захисників. Про це свідчать нові телефонні розмови окупантів, які вдалося перехопити СБУ.

«Росгвардия, мусора, омоновцы… Они не хотят дальше идти. Вот эти всякие спецы нев*еб*нные, боевики наши, бл*дь, заднюю дали, уе*али в Россию…», - розповідає своєму знайомому загарбник.

Окупант також зізнається, що за два місяці війни проти України армія РФ зазнала більше втрат, ніж за чотири роки боїв у Чечні.

Відповідно до даних ЗСУ на «лічильнику» українських воїнів уже понад 24 тисячі окупантів.

«Тож радимо вояці з перехоплення наслідувати приклад «еліти», яка швидко зорієнтувалася в ситуації і втекла додому. Бо це для неї - єдина можливість уціліти», - заявили в СБУ.

Читайте також: Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло осколки — аудіоперехоплення СБУ

Російські окупанти шоковані опором, який їм чинять українські захисники. Загарбники бояться українських військових і почувають себе у небезпеці навіть у тих населених пунктах, які їм вдалося тимчасово окупувати. Про це також свідчить нове аудіоперехоплення розмови окупантів, яке опублікувала СБУ.