UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наша мета реконструювати шпиталі в 12 містах протягом двох найближчих років – Умєров

"Військова медицина буде на рівні наших західних партнерів".

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що відомство планує реконструювати військові шпиталі у 12 містах України протягом наступних двох років. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Розуміємо, що повернення до мирного життя після бойових дій - це непростий процес. Тому в міністерстві створили управління психологічної підтримки, що займається реінтеграцією в мирне життя", – зазначив Умєров.

Глава Міноборони наголосив, що відомство запускає два великі інфраструктурні проєкти.

"Перший - це реконструкція військових шпиталів. Наша мета реконструювати шпиталі в 12 містах протягом двох найближчих років", – сказав політик.

За його словами, перша черга реновації: Дніпро, Одеса, Харків, Київ, Вінниця; друга черга шпиталів у Житомирі, Луцьку, Львові, Полтаві, Рівному, Хмельницькому, Хмільнику.

"Військова медицина буде на рівні наших західних партнерів", – запевнив міністр

Читайте також: У Луцьку розпочав роботу інноваційний реабілітаційний центр мережі RECOVERY

Раніше глава українського Міноборони Рустем Умєров заявляв, що відомство працює над створенням єдиного центру управління всіма безпілотниками на полі бою в режимі реального часу.

"Усі ці інноваційні розробки створені українськими компаніями та спрямовані на вдосконалення нашої обороноздатності", – додав Умєров.