UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нардепи-свободівці спробували відбити у "Беркута" затриманих активістів

Нардепи Ігор Мірошниченко, Олексій Кайда, Андрій Іллєнко, Андрій Мохник спробували домовитися з міліцією, щоб затриманих відпустили, проте переговори швидко переросли у конфлікт.

Під час сутичок біля Верховної Ради співробітники "Беркута" затримали чотирьох демонстрантів на розі вулиць Інститутської і Шовковичної.

Як повідомляє кореспондент ZN.UA, правоохоронці сильно побили затриманих активістів, весь автозак було залито кров'ю. Відомо, що прізвища двох затриманих - Десяткін і Мотрич.

На допомогу затриманим поспішили народні депутати від ВО "Свобода". Нардепи Ігор Мірошниченко, Олексій Кайда, Андрій Іллєнко, Андрій Мохник спробували домовитися з міліцією, щоб демонстрантів відпустили. Однак переговори швидко переросли в конфлікт, а свободівець Мірошниченко розбив вікно автобуса з затриманими.

На місце інциденту прибули тітушки, які взяли депутатів у щільне кільце і не випускають їх. Свободівці вимагають, щоб активістам викликали швидку, і ведуть переговори з командиром "Беркута" Володимиром Кусюком. !zn