UA / RU
Підтримати ZN.ua

Найкращий спосіб наростити військову допомогу Україні – купувати зброю в українських виробників – Сибіга

"Деякі партнери вже закуповують в наших виробників. Закликаємо їх збільшити інвестиції, а інших - наслідувати приклад".

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга наголосив на важливості закупати зброю для наших Сил оборони в українських виробників. Про це він написав у своєму Twitter.

"Найкращий спосіб наростити військову допомогу Україні зараз – купувати зброю для наших воїнів в українських виробників. Наша оборонна промисловість розвивається швидким темпом і може виробляти значно більше за додаткових інвестицій. Це також швидше і дешевше для наших партнерів", – зазначив Сибіга.

За його словами, кожен долар або євро, вкладений сьогодні в українську зброю для українських воїнів, є найкращою інвестицією в довгострокову євроатлантичну стабільність.

"Деякі партнери вже закуповують в наших виробників. Закликаємо їх збільшити інвестиції, а інших - наслідувати приклад", – резюмував він.

Читайте також: У Польщі позитивно відреагували на призначення нового очільника МЗС України

Раніше новопризначений міністр закордонних справ Андрій Сибіга заявляв, що міністерство закордонних справ України готується до масштабних реформ, що охоплюють як кадрові зміни, так і залучення молодого покоління до дипломатичної роботи.