UA / RU
Підтримати ZN.ua

Над Дніпропетровщиною збили три ракети, проте одна все ж таки влучила у ціль – Резніченко

Ворог обстріляв область ракетами, РСЗВ «Град» та важкою артилерією.

Зранку російські окупанти атакували столицю України дронами-камікадзе, тоді як вночі в черговий раз обстріляли Дніпропетровщину з реактивних систем залпового вогню «Град», важкої артилерії та ракет, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Ворог випустив чотири крилаті ракети по Дніпропетровській області, проте військові з повітряного командування «Схід» змогли знищити три з них. На жаль одна ракета все ж таки влучила в об'єкт енергетичної інфраструктури. На місці спалахнула пожежа. Всі відповідні служби перебувають на місці події.

Понад 30 снарядів окупанти випустили по Нікопольському району. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах руйнувань зазнали житлові будинки. За попередньою інформацією серед мирних мешканців постраждалих немає.

Тим часом на східному фронті Збройні сили України продовжують успішно відбивати атаки противника. Зокрема поблизу населених пунктів Торське, Спірне, Соледар, Бахмут, Майорськ, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області Сили оборони зупинили російський наступ.

Водночас експерти Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що просування в районі Бахмута є російською фальсифікацією. Так вони намагаються продемонструвати хоч якісь успіхи.