UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нацполіція звільнила керівників чотирьох обласних главків поліції

Керівників поліції Львівської та Житомирської областей перевели на інші посади.

Керівництво Нацполіції звільнило начальників чотирьох обласних главків Національної поліції в Закарпатській, Львівській, Житомирській та Запорізькій областях. Про це в середу, 28 серпня, інформує прес-служба МВС України.

Згідно з повідомленням, колишній керівник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа призначений начальником Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України.

Колишній начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко призначений в центральний апарат Національної поліції України.

Зараз вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій та Закарпатській областях.

Раніше повідомлялося про те, що керівники МВС і НПУ визнали незадовільною роботу керівників поліції Житомирської, Закарпатської, Запорізької та Львівської областей. За даними голови НПУ Сергія Князєва, з початку року за підозрою у хабарництві затримано 69 співробітників поліції, кожен п'ятий з яких обіймає керівну посаду.