UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нацгвардія уточнила: загинули 12 українських військових, один у важкому стані

Командир і особовий склад Нацгвардії України приносять щирі та глибокі співчуття сім'ям і близьким загиблих.

У результаті падіння збитого поблизу Слов'янська вертольоту МІ-8 Національної гвардії України загинули 12 українських військовослужбовців. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Нацгвардії. Раніше в.о. президента Олександр Турчинов повідомив про загибель 14 військовослужбовців.

"29 травня близько 12:30 поблизу міста Слов'янська Донецької області, у районі проведення АТО, під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост, терористи підбили вертоліт МІ-8 Національної гвардії України.

В результаті події загинули 12 людей - шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж вертольота, і шість - представників спецпідрозділу МВС України. Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живим і перебуває у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

У відомстві також підтвердили, що серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Нацгвардії генерал-майор Сергій Кульчицький.

Докладна інформація про загиблих встановлюється. Компетентні органи проводять розслідування теракту.

Командир і особовий склад Нацгвардії України приносять щирі та глибокі співчуття сім'ям і близьким загиблих.

Раніше в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов повідомив, що під Слов'янськом було збито український вертоліт, загинули 14 військовослужбовців, в тому числі генерал С.Кульчицький. !zn

Читайте також:

Пономарьов видасть тіла загиблих українських військових зі збитого вертольота тільки якщо "родичі попросять"

Під Слов'янськом загинули 14 військових у збитому терористами вертольоті, в тому числі генерал Кульчицький