UA / RU
Підтримати ZN.ua

НАБУ проводить слідчі дії в Житомирській ОВА

У Житомирській ОВА заявили, що співпрацюють з детективами.

Національне антикорупційне бюро проводить слідчі дії у деяких підрозділах Житомирської обласної військової адміністрації. Про це повідомила пресслужба Житомирської ОВА.

«Сьогодні Національне антикорупційне бюро України здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Житомирської ОВА», – йдеться у повідомленні.

У військовій обласній держадміністрації запевнили, що максимально співпрацюють із НАБУ та надають його співробітникам необхідні документи та інформацію.

Читайте також: Силовики приходили з обшуками до підсанкційного керівника Ровеньківської єпархії УПЦ архієпископа Аракадія – ЗМІ

На початку квітня повідомлялося, що НАБУ провело серію обшуків у Харківській ОВА в межах справи щодо розтрати гуманітарної допомоги, придбаної коштом держави після початку повномасштабного російського вторгнення.

За словами очільника ОВА Олега Синєгубова, за результатами обшуків, ніхто з посадових осіб підозру не отримав. Він підтвердив, що слідчі дії велися в кількох структурних підрозділах адміністрації, керівництві апарату та в одного з заступників начальника.