UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Зеленського зареєстрували три торгові марки

Президент розширив список інтелектуальної власності.

На президента України Володимира Зеленського 2 лютого зареєстровано три товарні знаки. Зокрема, "Укрпатент" видав гаранту свідоцтво на торгову марку "Розсміши коміка", товарний знак KVARTAL 95 та ТМ "Слуга народу" українською мовою. Про це повідомляє dev.ua.

ТМ "Розсміши коміка" російською мовою розширений спектр застосування - її можна буде використовувати на паперовій продукції та пластмасовій упаковці. Таке застосування передбачено і для ТМ KVARTAL 95.

Функціонал ТМ "Слуга народу" розширено для застосування на одязі, взутті, у сферах страхування та банківських послуг, упаковки та зберігання товарів, перевезень та організації подорожей, кейтерингу, готельних, охоронних, соціальних та юридичних послуг. При цьому однойменні ТМ реєструвалися на Зеленського для використання у низці інших сфер ще у 2018 та 2019 роках.

 

Читайте також: Продаж "Ліги сміху" до Росії: РНБО просять перевірити ТОВ "Квартал 95"

Нагадаємо, раніше президент заявив про те, що більше не працює в компанії «Квартал 95», чиї серіали транслюються на російському телеканалі, внесеному до списку санкцій Ради нацбезпеки та оборони.