UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Запоріжжі ЗСУ поранили і знищили до півтори сотні росіян — Генштаб

Також було ліквідовано дев'ять безпілотників противника.

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат на різних операційних напрямках в Україні, не здобуваючи переваги на жодному з них. За уточненими даними, 6 листопада вони втратили у Запорізькій області вбитими або пораненими до 150 військових. Про це повідомляє Генштаб.

"Українські захисники підтвердили ураження підрозділів противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області. 6 листопада знищено 15 одиниць військової техніки різного типу, поранено та вбито до півтори сотні окупантів", — сказано у зведенні.

Авіація сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 18 ударів, внаслідок чого було уражено чотири взводні опорні пункти, 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також чотири позиції засобів ППО противника.

Також у Генштабі зазначають, що за минулу добу ЗСУ на різних напрямках збили п'ять БпЛА "Ланцет" та чотири "Орлани". Підрозділам ракетних військ і артилерії вдалося уразити пункт управління та чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки окупантів.

Читайте також: Окупанти вивозять історичні цінності і продовжують терор місцевого населення на Херсонщині — ОК «Південь»

Раніше ексгенерал армії США Бен Ходжес дав свою оцінку ситуації на півдні та сході України.