UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Тернопільщині потік зніс автомобіль з мосту, загинув батько з дітьми

Автомобіль перекинувся у воду.

У Тернопільській області внаслідок сильної зливи, потоком дощової води знесло  з дороги легковий  автомобіль в якому перебували батько та двоє дітей. В наслідок пригоди усі троє загинули, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області.

Нещасний випадок трапився у суботу в селі Ліщанці Чортківського району після 21:00. Як з’ясували рятувальники, внаслідок  грозової злити утворився сильний потік води, який зніс автомобіль із мосту через річку.

«Перевернутий на дах автомобіль знаходиться  у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки», - повідомили у відомстві.

Загиблого чоловіка 1990 року народження виявили уже вранці. Через кілька годин за 5 км. від місця де був автомобіль знайшли тіло однієї дівчини, а трохи згодим ще нижче за течією виявили загиблою ще одну. Обоє дівчат були 2009 року народження.

Напередодні синоптики повідомили, що на вихідних західну частину країни  накриє негода, очікуються зливи, шквали, місцями навіть град.