UA / RU
Підтримати ZN.ua

На території Одеського нафтопереробного заводу прогримів вибух

У ДСНС не виключають, що в результаті інциденту загинули люди.

© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© Думская.net
© Думская.net

На Одеському нафтопереробному заводі прогримів вибух в ніч з 27 на 28 серпня. Про це передає "Думська". Як повідомили в поліції, на заводі вибухнула трансформаторна підстанція.

Відзначається, що вибух стався близько півночі. У житлових будинках, що знаходяться поруч, зникла електроенергія. За словами місцевих жителів, причиною могло стати незаконне вирізання кабелю мисливцями за металом.

Правоохоронці уточнили, що після вибуху трансформаторної підстанції загорілася суха трава.

У ДСНС не виключають, що в результаті інциденту загинули люди.

Читайте також: На базі відпочинку під Львовом вибухнув автомобіль, одна людина загинула

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва відхилив позов "Одеського нафтопереробного заводу" та ТОВ "Енергія і Газ Україна" про скасування рішення Кабінету міністрів щодо їх передачі в управління Фонду державного майна (ФДМ).

Повідомлялося, що в серпні 2017 року Кабмін схвалив проект розпорядження про передачу ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" до сфери управління Фонду держмайна.

19 червня Суворовський суд Одеси ринял рішення про спеціальну конфіскацію цілісного майнового комплексу ОНПЗ. У відповідності з рішенням суду, були конфісковані виробничі та адміністративні будівлі площею понад 38 тисяч квадратних метрів, земельні ділянки площею 77 га, а також промислове обладнання.

Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами представників ВАТ "Одеський нафтопереробний завод", ТОВ "Енергія і газ Україна" та представника Сергія Курченко.