UA / RU
Підтримати ZN.ua

На телеканалі ZIK вже почали переформатування

призначена Гендиректором продюсер Наталія Вітрук.

Генеральним директором телеканалу ZIK після зміни власника стала продюсер, керівник "Інтер медіа продакшн" Наталія Вітрук. Як повідомив PR-відділ ZIK, телеканал вже починає своє переформатування, а нова команда інтенсивно працює над перетворенням сітки мовлення.

По оновленої концепції телеканал ZIK, офіційним власником якого став близький соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, повинен "зшивати" країну і "об'єднувати українців" від Одеси до Полтаві, від Маріуполя до Івано-Франківська, від Чернівців до Харкова, від Миколаєва до Чернігова.

"Очолити ZIK для мене новий професійний виклик. Я рада приєднатися до команди фахівців каналу і почати будувати медиаплощадку майбутнього. Багато зроблено, але багато ще попереду. Це буде соціально відповідальний телеканал, оскільки нашим слоганом стає "ZIK. Об'єднуємо країну", – заявила новий гендиректор телеканалу Вітрук про своє призначення.

Функції шеф-редактора телеканалу покладені на Дарію Гордійко, яка раніше працювала випусковим редактором NewsOne і шеф-редактором ток-шоу на "Прямому". Данило Нікуленко, який до цього обіймав посаду шеф-редактора медіа-холдингу ZIK, стане заступником гендиректора телеканалу.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що народний депутат України Тарас Козак з фракції "Опозиційний блок" купив у бізнесмена Петра Димінського телевізійний мовний телеканал ZIK і створює медіахолдинг "Новини". Козак також є власником телеканалів "112 Україна" і NewsOne, однак підробленими власником телеканалом називають кума Путіна Віктора Медведчука.

Після повідомлення про зміну власника ряд топ-менеджерів і журналістів телеканалу ZIK публічно повідомили про рішення покинути його у зв'язку з купівлею каналу Тарасом Козаком.

Зазначимо, що Тарас Козак разом з Медведчуком входить у першу десятку виборчого списку партії "Опозиційна платформа – За життя".