UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Сумщині троє людей загинули, підірвавшись на російській міні, ще одна загинула від ворожих ракет

Також семеро жителів області отримали поранення.

У Сумській області 15 червня від російських ракет і мін загинули четверо людей, ще семеро отримали поранення. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

За його інформацією, удень загарбники двічі здійснили обстріли Новослобідської громади, використавши міномети й артилерію.

"На одній з ґрунтових доріг, на міні російських ворогів (ймовірно ТМ-62) підірвалася автівка. Троє людей загинули на місці, один — поранений. Наразі знаходиться в лікарні", — розповів Живицький.

Він додав, що також після 14-ї години були зафіксовані поодинокі ворожі постріли по території Есманьської та Білопільської громад.

Читайте також: Російські окупанти збільшили угруповання своїх військ на території України на одну БТГ — Генштаб ЗСУ

Дещо пізніше 20-ї години два вертольоти окупантів випустили з території РФ п’ять ракет по околицям міста Глухів. Від них знову постраждали жителі області.

"Потрапляння у житловий будинок, одна людина загинула, шестеро поранених. Пошкоджені об’єкти інфраструктури", — написав голова Сумської ОВА.

Нагадаємо, російські загарбники обстріляли територію Сумської області і зранку 15 червня. Було зафіксовано вісім "прильотів".