UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Сумщині обстріляли авто керівника охоронної фірми, постраждалий у лікарні

На машині нараховано 18 кульових отворів, чоловік отримав вогнепальні поранення рук та ніг.

У селі Герасимівка Роменського району Сумської області стався замах на умисне вбивство співробітника східної філії ТОВ "Секюрайті". Як повідомила на своїй сторінці у Facebook прокуратура Cумщини, діяльність потерпілого пов'язана з охороною нафтопроводів Сумської, Полтавської та Чернігівської областей.

Вказується, що інцидент стався у вівторок, 23 жовтня, близько 18:30 поблизу приватного будинку по вул. Миру. У той час, коли начальник засадної групи східної філії ТОВ "Секюрайті" сидів у автомобілі Ford, невідомий обстріляв його машину.

За даними прокуратури, на Ford нараховано 18 кульових отворів. Потерпілого з вогнепальними пораненнями рук та ніг госпіталізували. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції та група прокурорів. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли за ч.2 ст.15/п.1,5 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу. Тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що 21 серпня в Одесі зловмисник підбіг до автомобіля заступника директора одеського ЖКС "Чорноморський" Анатолія Шаповала і кілька разів вистрілив у нього. Потерпілого доставили до лікарні з пораненнями. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство" Кримінального кодексу.