UA / RU
Підтримати ZN.ua

На столичній Оболоні снаряд влучив у дев'ятиповерхівку, є загиблі й поранені

Пожежу, яка сталася в результаті влучання, вже вдалося загасити.

У дев'ятиповерхівку на столичній Оболоні влучив російський снаряд, повідомили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. 

«14 березня о 5:09 в дев’ятиповерховий житловий будинок на вулиці Богатирській в Оболонському районі Києва влучив російський артилерійський снаряд, повідомляє ДСНС», – йдеться у повідомленні. 

У результаті стався обвал з 1 по 3 поверхи, загорілися квартири на 3 і 4 поверхах.

Водночас у ДСНС вранці повідомили, що після прибуття на місце події «бійці встановили, що внаслідок потрапляння невідомого об‘єкту сталося часткове руйнування сходової клітини з 1 по 3 поверхи та фасаду будинку з 1 по 9 поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах»

О 07:04 рятувальники локалізували пожежу на площі 500 м кв. Також підрозділи ДСНС врятували 4 особи, пошуки тривають. О 7:58 пожежу ліквідували. Рятувальники виявили тіла двох загиблих осіб. Ще три особи госпіталізовано, дев’ятьом особам допомога надана на місці. Вдалося евакуювати 63 особи.

Читайте також: «Снаряд розірвався буквально поряд між багатоповерхівками, посипалися шибки, затремтіли стіни»: Жителька Бучі розповіла, як із родиною тікала з власного дому