UA / RU
Підтримати ZN.ua

На сході України затримано три групи військової розвідки РФ - СБУ

Найближчими днями відбудеться спеціальний брифінг контррозвідки СБУ.

Співробітники департаменту контррозвідки Служби безпеки України затримали на сході країни три агентурно-бойові групи Головного управління Генерального штабу Збройних сил Росії (військова розвідка). Як повідомили сьогодні в прес-центрі СБУ, з цієї нагоди заплановано проведення спецбрифінгу.

"Служба безпеки України повідомляє, що найближчими днями відбудеться спеціальний брифінг контррозвідки СБУ щодо затримання на сході України 3-х агентурно-бойових груп російської військової розвідки", - йдеться в повідомленні.

Раніше в СБУ повідомили про масові спроби використання російськими спецслужбами соцмереж Facebook і Twitter з метою втручання у виборчі процеси в Україні. Вказувалося, що залучається до реалізації ТОВ "Агентство Інтернет-Досліджень", яке причетне до розвідувально-підривної діяльності РФ і втручання у вибори багатьох країн світу. За гроші українським користувачам пропонують надати тимчасовий доступ до так званого рекламного кабінету акаунтів у соцмережах нібито для поширення таргетингової реклами і просування комерційних інтересів.