UA / RU
Підтримати ZN.ua

На сході і у Криму загинули 142 українських військовослужбовці

Незважаючи на перемир'я, бойовики продовжують обстрілювати українських силовиків.

З початку загострення ситуації в Україні з березня 2014 року загинули 142 військовослужбовці Збройних сил України, повідомив міністр оборони Михайло Коваль. "У нас загинуло 142 військових", - сказав він.

Коваль уточнив, що мова йде про втрати української армії, починаючи з подій у Криму навесні цього року, коли загинули двоє військовослужбовців, і по сьогоднішній день.

Раніше повідомляли про те, що в Антрациті у Луганській області на дитячому майданчику загинула від поранення 10-місячна дитина, яка була на дитячому майданчику з батьком.

23 червня МОЗ із посиланням на офіційну інформацію судово-медичної експертизи повідомляв, що у зоні АТО всього загинуло четверо дітей. Ці діти загинули у Донецькій області, інформації про загиблих дітей в Луганській області не було.

В антитерористичній операції на сході України станом на ранок 19 червня Збройні сили України втратили 156 військовослужбовців, з них безпосередньо у зоні бойових дій - 120.

"Всі сім'ї, які втратили рідних і близьких, отримають грошову допомогу. Сума такої допомоги - 609 тисяч гривень, її розподіляють між усіма родичами", - повідомляв в.о керівника Головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін. !zn

Читайте також:

За час АТО у Донецькій і Луганській області загинуло 210 осіб