UA / RU
Підтримати ZN.ua

На противагу об'єднанню "Майдан" регіонали створять організацію "Площа єднання"

По всій Україні регіонали створять координаційні ради, в яких "не буде політиків, а будуть громадські лідери громадської думки, активні громадяни".

Учасники акції Партії регіонів вирішили створити громадську організацію "Площа єднання". Про це заявив комендант наметового містечка Партії регіонів Олександр Зінченко.

"У нас народжується громадська ініціатива по всій країні, де будуть координаційні ради, де ми будемо працювати, щоб народ був єдиний, для злагоди, примирення, будемо нести мир і благополуччя. Люди хочуть продовжувати, вони об'єдналися. Вважаю це одним з найважливіших результатів", - сказав Зінченко.

За його словами, в організації "не буде політиків, а будуть громадські лідери громадської думки, активні громадяни".

"Ми хочемо підняти активізацію людей. Людям замало простору, вони хочуть продовжувати далі. Вони розуміють, що опозиційні лідери їх не влаштовують. Вони хочуть брати участь в управлінні державними справами, впливати на рішення уряду", - додав Зінченко.

"Можливо, ми зробимо структуру, і у кожному населеному пункті, у кожному місті буде пункт - представництво Площі єднання", - додав він.

Зінченко також заявив, що люди на антимайдані показали, що "можуть самі організуватися. Зінченко також повідомив, що у Маріїнському парку залишається один намет.

Нагадаємо, Маріїнський парк біля Верховної Ради практично розчистили від конструкцій та інфраструктури мітингу Партії регіонів.

Як відомо, у неділю на Євромайдані було оголошено про створення Народного об'єднання "Майдан". !zn