UA / RU
Підтримати ZN.ua

На правобережжі Херсонщини окупанти підірвали щонайменше три мости – ЗМІ

Щоправда, це не лише ускладнить пересування ЗСУ, а й нашкодить росіянам.

Росіяни підірвали одразу три мости в тилу своєї ж армії на правобережжі Херсонської області, пише місцеве видання «Мост» з посиланням на проросійські Telegram-канали. Зокрема, мова йде про Дар’ївський, Тягинський та Нововасилівський мости.

Вказано, що ворог підірвав мости, аби ускладнити пересування українських військових. Щоправда, підрив цих мостів, а також вогневий контроль ЗСУ над Антонівським мостом, ускладнює евакуацію самих росіян на лівий берег. Також це робить неможливим сполучення між угрупуваннями окупантів на правому та лівому берегах річки Інгулець.

Читайте також: Окупанти вивозять історичні цінності і продовжують терор місцевого населення на Херсонщині — ОК «Південь»

Нагадаємо, колишній командувач Сухопутних сил США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес зазначив, що українська армія поступово звільняє захоплені росіянами території Херсонської області та рухається у напрямку обласного центру. Попри те, що загарбники будують навколо міста захисні укріплення і стягують на операційний напрямок додаткові підрозділи, ЗСУ, ймовірно, повернуть Херсон під свій контроль вже за кілька тижнів.