UA / RU
Підтримати ZN.ua

На полицях магазинів Луганщини почали з’являтися іранські товари – ЦНС

У відомстві нагадали, що до деокупації Херсону на полицях місцевих магазинів також продавали товари з Ірану.

На території тимчасово окупованої Луганщини, де останнім часом посилилася примусова паспортизація, у магазинах місцеві стали помічати товари іранського походження. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Так, в магазинах Білокуракине з’явилися кисломолочна продукція іранського виробника Sabah industrial group, що свідчить про чергове зближення Ірану та країни-терориста", – зазначити у відомстві.

Крім того, в повідомленні нагадали, що до деокупації Херсону на полицях місцевих магазинів також продавали товари з Ірану. Так Іран допомагає покривати дефіцит продуктових товарів, які вже не виробляються на території РФ, або більше не імпортуються до неї.

"Зауважимо, торговельна ізоляція Росії - це один з найнадійніших способів позбавити агресора бюджетних доходів і воєнних технологій. Саме тому важливо не лише розширити санкції, а й унеможливити будь-які способи їхнього обходу", – додали у Центрі нацспротиву.

Читайте також: Якщо Росію не зупинити, вона готова йти далі – Дуда

Раніше Центр національного спротиву заявляв, що російське "керівництво" на тимчасово окупованій території Запорізької області продовжують проводити цілеспрямовану кампанію з пропаганди російської ідеології.