UA / RU
Підтримати ZN.ua

На півдні ЗСУ знищили 30 російських окупантів, РСЗВ «Ураган» та іншу техніку ворога — ОК «Південь»

Також було знищено два склади боєприпасів противника.

За минулу добу, 4 липня, на півдні українські захисники знищили три десятки російських окупантів, реактивну систему залпового вогню «Ураган» та іншу ворожу техніку, включаючи танк та гаубицю. Про це у щоденному зведенні повідомляє оперативне командування «Південь».

За інформацією українських військових, у результаті вправних дій підрозділівів ЗСУ в південній операційній зоні було знищено два військові склади росіян.

«Ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань знешкоджено 30 окупантів, танк Т-62, реактивну систему залпового вогню «Ураган», гаубицю «Мста-Б», 8 одиниць автомобільної техніки та 2 склади боєприпасів», – сказано у повідомленні ОК «Південь».

Крім того, в оперативному командуванні підкреслюють, що ворог намагається посилитися за рахунок поповнення боєприпасів з окупованого Криму та переведення військових з Хабаровського краю. Зберігається загроза ракетних ударів з Чорного моря, де наразі перебувають три надводних та два підводних носії «Калібрів». Відомо, що на них знаходиться понад 30 ракет.

Читайте також: ПВК "Вагнера" ​​вербує для війни в Україні ув'язнених – пропонують амністію та 200 тис. рублів

Раніше повідомлялося, що російські окупанти продають іноземним спецслужбам позиції своєї армії.

Вже майже досягнута стратегічна поразка Росії, але щоб вона переросла у глобальну перемогу, яка охоплює саму РФ, має відбутися розгром російських військ в Україні. Для цього партнерам України не потрібно робити надзусиль, достатньо дати Україні зброю в обіцяних обсягах та підтримати економічно. Про це пише Олексій Іжак у статті «Як розгромити війська Путіна в Україні».