UA / RU
Підтримати ZN.ua

На "оточену" базу "Правого сектора" прибув Ярош та заступник Полторака - ЗМІ

Наказу роззброювати бійців ПС не було, заявив Ярош.

На базу 5-го окремого батальйону добровольчого корпусу "Правого сектора" прибув лідер організації Дмитро Ярош, його супроводжує заступник міністра оборони Степана Полторака, повідомляє журналіст ПС Рута Пушкарчук.

"Перед строєм повідомив про розмову з начальником Генерального штабу Віктором Муженком. "Наказу роззброювати "Правий сектор" ніхто не віддавав", - відповідь генерала-полковника. З Дмитром Ярошем прибув також заступник міністра оборони С. Полторака. Саме зараз відбувається нарада командного складу 5-го батальйону щодо ситуації з армійськими блокпостами поряд з бойовою базою правосекторівців", - написала вона в Facebook.

Напередодні ввечері в добровольчому українському корпусі "Правий сектор" заявили, що їх базу оточили підрозділи Збройних сил України.

Вранці в середу "Правий сектор" заявив про підготовку мітингу під адміністрацією президента у середу, 29 квітня.

У Генштабі ЗСУ стверджують, що переміщення військовослужбовців-десантників у Дніпропетровській області пов'язані з навчаннями, інформацію про блокування бази ПС там назвали провокацією.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про суперечки між "Правим сектором" і Міноборони. В кінці березня керівник Інформаційного центру "Правого сектора" Артем Скоропадський заявив, що ПС вважаєнеможливим виконання наказу про вихід з сектора "М" (Маріуполя та його околиць).