UA / RU
Підтримати ZN.ua

"На окупантів чекають нові сюрпризи": глави ГУР і СБУ провели спільну нараду

Буданов і Малюк пообіцяли, що українці скоро побачать результати їхньої зустрічі.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов і т.в.о. глави Служби безпеки України Василь Малюк зустрілися під час спільної робочої наради та запевнили, що жителі держави вже скоро побачать його результати, а ворог відчує. Про це повідомили пресслужби ГУР і СБУ у Telegram.

Там наголосили, що українські спецслужби, як і населення нашої країни, залишаються єдиними у своєму прагненні перемогти в протистоянні російським окупантам. Вони далі працюють у тісній взаємодії, разом плануючи та здійснюючи "найскладніші операції" зі знешкодження загарбників.

У Службі безпеки додали, що результати проведеної наради стануть найкращим доказом ефективної та злагодженої комунікації двох органів. 

"Чутки про нібито непорозуміння між керівниками ГУР МО України та СБУ – ворожі наративи, які спростовуються щоденною спільною роботою зі знешкодження ворога", – йдеться в публікації розвідки.

Читайте також: Буданов: основною метою Кірєєва на переговорах з РФ було затягнути процес

За даними СБУ, Буданов і Малюк обговорили майбутні спеціальні операції для наближення перемоги України. А в ГУР також зазначили, що обидва відомства мають спільне бачення подальшої оборони держави.

"Головне, що у нас є спільне розуміння цілком конкретних кроків, які наближають перемогу України. Результати взаємодії СБУ та ГУР МО ворог дуже швидко відчує на собі – на окупантів чекають нові чергові сюрпризи", – заявив в.о. очільника Служби безпеки України.

Раніше представник української розвідки Вадим Скібіцький розповів, коли можна буде говорити про завершення війни Росії проти нашої держави.