UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Майдані Незалежності почали встановлювати намети

В даний момент учасники акції встановлюють великий армійський намет на плитці поблизу монумента.

У суботу, 20 лютого, в центрі Києва на Майдані Незалежності активісти почали встановлювати намети біля стели Незалежності.

В даний момент учасники акції встановлюють великий армійський намет на плитці поблизу монументу. Активісти вбивають кріплення на плитку, поруч перебувають десятки людей, які спостерігають за подіями.

Варто відзначити, що зараз на центральній площі столиці та прилеглих територіях залишаються сотні людей, які прийшли в суботу вшанувати пам'ять героїв Небесної Сотні.

Напередодні повідомлялося, що близько 50 осіб у камуфляжі зайняли ряд приміщень готелю "Козацький" у центрі Києві на Майдані Незалежності. Як повідомив кореспондент DT.UA, вони зайшли в актовий зал і нікого зі сторонніх туди не пропускали. У розмові з журналістами вони представляються членам організації "Радикальні праві сили". Джерела DT.UA повідомили, що в актовому залі готелю вони влаштували штаб і радяться на предмет своїх подальших дій і вимог.

Вдень 20 лютого активісти ОУН розгромили офіси Ріната Ахметова і російських банків в центрі Києва в день пам'яті героїв Небесної Сотні. Також під будівлею Кабінету міністрів проходила невідома акція, кілька сотень учасників якої відмовлялися говорити, проти чого вони протестують. Деякі учасники, особливо жінки у віці, були дещо агресивно налаштовані щодо журналіста, який знімав те, що відбувається.