UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Львівщині від розриву бойової гранати загинув учасник АТО

Граната вибухнула в кишені у чоловіка. Поліція розглядає версію самогубства.

У середу, 31 березня, близько 18:00 в селі Хоросно на Львівщині від розриву гранати загинув місцевий житель, колишній учасник АТО. Чоловік загинув на місці до приїзду медиків.

Повідомляється, що чоловік тримав гранату в кишені штанів і вона здетонувала. Відомо, що загиблий проживав з батьком, був неодружений і дітей також не було. Спиртним не зловживав і вів спокійний спосіб життя. Як повідомили джерела в слідстві, чоловік раніше служив в АТО.

"Сьогодні, 31 березня, о 17:15 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл стався вибух, в результаті якого постраждала людина... В результаті вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий житель, у дворі якого відбулася подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події ", - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

Зараз на місці працює поліція. Вони перевіряє інформацію про службу в АТО, а також обставини інциденту.

Читайте також: На Львівщині в житловому будинку вибухнула граната

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) з поміткою «самогубство» і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовою припасами або вибуховими речовинами).

Раніше повідомлялося про те, що в Дрогобичі від розриву гранати загинули двоє чоловіків, постраждала жінка померла пізніше в лікарні.