UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Луганщині лікарні переповнені окупантами, цивільне населення немає доступу до медпослуг – Генштаб

Значні втрати у ворога також і на запорізькому напрямку.

Важкі бої на сході України стають причиною значних втрат серед особового складу російських окупантів. На Луганщині зростає кількість медичних закладів, де лікують виключно солдатів РФ. В деяких населених пунктах цивільні не мають через це доступу до медичних послуг, повідомляє Генштаб.

За інформацією наших військових, на тимчасово захопленій території Луганської області збільшилась кількість цивільних лікарень, що використовуються ворогом для лікування виключно російських військових. Для цивільного населення регіону медичні послуги стають все менш доступними. Зокрема лікарні населених пунктів Красний Луч, Антрацит і Лутугине переповнені пораненими окупантами, а морги - тілами мертвих загарбників.

Великі людські втрати ворог має і на Запоріжжі. За підтвердженими даними, у місті Мелітополь 24 листопада знищено склад боєприпасів окупантів. Близько 50 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Два склади було знищено у Василівському районі. Тут до 130 окупантів поранено, також знищено сім одиниць військової техніки різного типу. Кількість ліквідованого особового складу ворога наразі точно невідома. 

Читайте також: Почалась «зимова війна»: OSINT-аналітик InformNapalm пояснив зменшення втрат окупантів на фронті

Раніше повідомлялося, що Путін закликав військові підприємства РФ збільшити виробництво продукції, щоб хоча б частково нівелювати погане забезпечення своєї армії.