UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Луганщині відновив роботу єдиний КПВВ

Пропускна спроможність пункту збільшена після реконструкції.

Сьогодні, 8 вересня, в Луганській області відновив роботу після ремонту контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Луганської області.

"Сьогодні, після робіт з реконструкції за рішенням командувача Об'єднаних сил відновив своє функціонування єдиний на Луганщині контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Станично-Луганського відділу поліції разом з бійцями батальйону "Луганськ-1" будуть щодоби забезпечувати громадський порядок і публічну безпеку на КПВВ.

Також у рамках дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів і штат підрозділу, який забезпечує пропускні операції.

Крім того, планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування для 10-12 тисяч громадян без зменшення складової безпеки. КПВВ обладнали системою відеоспостереження.

Раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України вирішила перенести пункт пропуску "Мілове" на кордоні з Росією на українську територію.